Nagyvarad.Net

időjárás Nagyváradon

Bejelentkezés

E-mail cim


JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
A ráncos arcbőr már a múlté?

Az arcbőr öregedése egyrészt a bőr felső, külső behatásoktól védő rétegében (epidermis) történik, ennek látható jelei vannak az arcon, valamint a bőr mélyebb rétegeiben is (dermis és hypodermis). A dermisben történő folyamatokért a kollagén és az elastin elvesztése, valamint az arcizmok használata felelős. Bár a bőr öregedése mindenkit érint, természetesen egyéntől függő, hogy az öregedés jelei mikor jelentkeznek, bizonyos esetekben korábban, néha később kezdenek mutatkozni. Elsősorban ráncok, petyhüdt bőr, sötét karikák a szem alatt, az alsó szemhéj puffadása, napkárosodás jelei, öregségi foltok, pigmentfoltok jelenhetnek meg az arcbőrön.


A kód a megoldáshoz: c.s.m.

KLEANTHOUS egy vezető nemzetközi kozmetikai vállalat, amely ügyfeleinek innovációt, minőséget, magas színvonalú kiszolgálást kínál a regenerációs kozmetika területén.
A vállalatot 1989-ben Dr. med. Panaijotis Kleanthous alapította Heidelbergben, Németországban.  Kutatóorvosként Dr. Kleanthous a kezdetektől fogva az öregedés következményeivel és alternatív gyógymódjaival foglalkozott. Terápiáihoz felfedezte és tökéletesítette a legkisebb fehérjemolekulát, amelyet cell supporting molekulának (c.s.m.) nevezett el. Elsőként a világon, az orvosi használatban kipróbált és bevált cell supporting molekulát Dr. Kleanthous kozmetikai hatóanyag formájában is létrehozta.  1989-ben, a világon először Dr. Kleathous állította a kozmetika szolgálatába az ultrahangot, amivel új távlatokat nyitott a kozmetikai iparban.  Termékeink kiválóan alkalmazhatóak a Ráncok, Akne, Rozacea, Hegek, Cellulitsz  eltüntetésére valamint az Ödémák kezelésére.  2011-ben KLEANTHOUS több mint 20 országban van jelen a világon, ahol a felső kategóriás kozmetikai szalonok és wellness központok egyik fontos partnere. A KLEANTHOUS Laboratórium felhasználta egy sejtbiológiai kutatás eredményét, miszerint a sejtjeinkben megtalálható cell supporting molekulák (c.s.m.), mint információhordozó molekulák felelnek szerveink regenerációs képességéért. Szervezetünk öregedésével mennyiségük folyamatosan csökken, így a sejten belüli és a sejtek közötti információcsere gyengül. Legyen szó akár ráncokról, szem alatti táskákról, laza kötőszövetről vagy hajhullásról: a cell supporting molekulák (c.s.m.)  hosszútávon és megbízhatóan regenerálják a bőr működését – amellyel valódi “Anti-Aging”-et valósítanak meg. A Kleanthous termékekben megtalálhatóak a c.s.m. mellet a kollagén, elasztin, hyaluron, növényi hatóanyagok, acerola cheny, gyömbér, vitaminok, enzimek. A Kleanthous kezeléseket az arcon, a dekoltázson valamint a kezeken is alkalmazzák így fiatalítva megjelenésünket. A Kleanthous más márkák kezelésektöl abban tér el, hogy az ultrahang és a c.s.m. a bőr legmélyebb rétegeibe lejutva onnan regenerálja és fiatalítja a  bőrt, amíg más eljárások csak a bör felső rétegeit fiatalítják. 


Magyarországon számtalan magánklinika és szépségszalon alkalmazza a Kleanthous kezeléseket. Ezek között említeném a Budapesti Zsidró szépségszalont, az Istenhegyi Magánklinikát valamint az Aesthetica Orvosi Központot. 

Most Bihar megyében egyedül Nagyváradon , a Beauty Center Luceafărulban  lehet előjegyezni ezen ránctalanitó és bör fiatalitó kezelésekre. Megtalál bennünket Nagyváradon, az Aradi út 4 szám alatt,( az Alcatel telefonközpontal szemben ). Előjegyzésekért vagy bármilyen információért kérem hivják a 0740331730 –as telefonszámot , vagy látogassák meg internetoldalunkat a www.beautycosmetics.ro vagy a www.kleanthous.hu oldalt.  Szalonunkban elérhető  még a másik piacvezető gyártó a Francia Guinot arckezelő és ránctalanitó kezelése.  

Végezetül engedjék meg hogy idézzem Gór Nagy Mária véleményét ezen kezelésről 
“A SkinTone sono beauty lifting kúra nemcsak rendkívül hatásos, hanem hihetetlenül kellemes arckezelési program. Az első alkalomtól kezdve, folyamatosan javult bőröm állapota. A kúra hat kezelésből, valamint speciális termékekből álló otthoni ápoló programból állt. A kúra után volt, aki meg volt győződve, hogy plasztikai műtéten estem át. Fiatalabb önmagam néz vissza rám a tükörből. 
Gór Nagy Mária,  színművésznő “

(x)
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték
Cikkek e kategóriában
Reklám