Nagyvarad.Net

időjárás Nagyváradon

Bejelentkezés

E-mail cim


JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Cikkek : Magyarország : Feed RSS

Orbán: Vissza kell követelnünk hazánkat
Lebontottuk a régi világot, de Magyarország újjászületése elmaradt, ezért kapott lángra a szocialista szamárkóró, az ország csődben, az állam romokban, a tőzsde inog, mint részeg ember a felcsúti éjszakában – jellemezte Orbán Viktor a kialakult helyzetet a budai Várban.
Sólyom szombaton, és nem vasárnap jön Csíkszeredába
Sólyom László magyar köztársasági elnök vasárnap helyett szombat délután tesz látogatást Székelyföldön, mert a román légügyi hatóságok az általuk korábban kiadott marosvásárhelyi leszállási engedélyt időközben visszavonták.
A sokat támadott cikk: Liberálisok
Sokszor eljátszadozom a gondolattal: milyen boldog élete lehet egy bora-borai bennszülöttnek vagy csukcs eszkimónak, akiket a sors különös szeszélye nem ajándékozott meg liberális politikusokkal és hangadókkal.Majdnem azt írtam, liberális gondolkodókkal, de ez azért kissé erős lenne.
Erdélyben ünnepel Sólyom László
Sólyom László magyar köztársasági elnök a hivatalos állami ünnepségek után Erdélybe látogat, ahol március 15-e alkalmából Nyergestetőn és Csíkszeredán mond beszédet – erősítette meg a korábbi sajtó értesüléseket Kumin Ferenc, a Köztársasági Elnöki Hivatal főosztályvezetője.
Mohácsi: Cozma azért halt meg mert cigányozott
Mohácsi viktória SZDSZ-politikus a közszolgálati televízió A szólás szabadsága című műsorában a veszprémi tragédiáról közölte: "Azért történt, mert cigányozott Cozma, feltehetőleg, vagy nem tudom, ott mi volt a motiváció, de ott egy diszkóverekedés történt…"
Kommandósok üldöztek két fideszest
Bauer Bence és társa Szegedre tartott egy rendezvényre, amikor két autó megállásra kényszerítette őket. A két politikus nem tudta, hogy rendőrökkel van dolguk, a kommandósok meg nem mutatkoztak be, így inkább menekülőre fogták a dolgot.
Több ezren vonultak Cozma tiszteletére
A hideg és a süvítő szél ellenére gyűlt össze a Veszprémben soha nem látott méretű demonstráció az egy hete meggyilkolt sportoló tiszteletére. 4-5 ezren vonultak az egy hete meggyilkolt Marian Cozma tiszteletére rendezett emlékmenetben vasárnap Veszprémben.
Cozma-gyilkosság: feladta magát Sztojka Iván
A Marian Cozma elleni gyilkosság miatt körözött férfi csütörtök éjszaka jelentkezett ügyvédjével a veszprémi kapitányságon. A 22 éves férfit a rendőrség őrizetbe vette, és hajnali ötig hallgatta ki. Ügyvédje elmondta, Sztojka Iván tagadta a vádakat.
Gyurcsány bojkottot hirdetett a Magyar Hírlap ellen
Állami intézmény nem fizethet elő a Magyar Hírlapra, és az állami vállalatok nem hirdethetnek Széles Gábor napilapjában, miután Gyurcsánynál betelt a pohár Bayer Zsolt Betelt a pohár című rasszista publicisztikája miatt.
Marian Cozma Veszprém tiszteletbeli polgára lett
A Veszprém tiszteletbeli polgára címet adományozta Marian Cozmának, az MKB Veszprém vasárnap meggyilkolt kézilabdázójának a város képviselő-testülete keddi rendkívüli ülésén. A Veszprém Aréna zárt előcsarnokában vettek búcsút Marian Cozmától,  kedden a sportklub és a város vezetői, valamint a sportoló játékostársai ma délután.
Raffael szúrta mellkason Cozmát
Az osztrák rendőrség vasárnap este fél kilenckor kapta meg a magyar rendőrség nemzetközi elfogatóparancsot. Nem sokkal később, az A2-es déli autópályán, Bad Blumau közelében felfigyeltek arra az Olaszország felé haladó gépkocsira, amelynek a típusa és a rendszáma a magyar rendőrség által megadott információk között szerepelt.
Meggyilkolták az MKB Veszprém román beállósát, Marian Cozmát [VIDEO]
Ez katasztrófa, ez ép ésszel felfoghatatlan - mondta Debreczenyi János, Veszprém polgármestere a vasárnap hajnalban elkövetett bűncselekmény helyszínén, ahol égő gyertyák körül nagy tömeg gyűlt már össze. Az MKB Veszprém KC román beállósát, Marian Cozmát egy veszprémi szórakozóhely előtt gyilkolták meg. A klub másik két légiósa, a horvát Ivan Pesic és a szerb Zarko Sesum súlyos sérülést szenvedett.
Basescu: soha nem lesz székely autonómia [VIDEO]
Soha nem lesz területi autonómia Székelyföldön, Románia egységes nemzetállam – mondta Traian Basescu román államfő hétfőn Budapesten a távirati iroda kérdésére, azután, hogy vendéglátójával tárgyalt. Románia egységes nemzetállam, ez benne van az alkotmányában is. Románia sohasem fogja elismerni a nemzetiségi kollektív jogokat.
A miskolci rendőr-kapitány nem rasszista
A pénteki kijelentése után más beosztásba helyezett miskolci rendőrkapitány nem tűri, hogy rasszistának próbálják beállítani. "Senki ne sajnáljon, és senki ne próbáljon rasszistának beállítani, mert azt nem tűröm" - hangsúlyozta szombaton Pásztor Albert szűkszavú reagálásában az MTI-nek.
Határmenti együttműködést!
A Magyarországi Románok Országos Önkormányzata azt kéri Traian Basescu román államfőtől magyarországi látogatása alkalmából, hogy támogassa a határ menti együttműködési projekteket - jelentette ki Kreszta Traján, a kisebbségi önkormányzat elnöke.
Sólyom László fogadta Tőkés Lászlót
Az Erdélyben élő magyarság helyzetét értékelte Sólyom László köztársasági elnök és Tőkés László, az Európai Parlament képviselője, akit az államfő szerdán a Sándor-palotában fogadott - tájékoztatta a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) az MTI-t.
Román-magyar csúcstalálkozó
Február 2-án és 3-án látogat Budapestre Traian Basescu. Az államfő elnöki mandátumának első hivatalos magyarországi útján Sólyom László meghívásának tesz eleget, Basescu a magyar államfővel, a kormányfővel és a házelnökkel is tárgyal. Budapesti programja hétfőn délelőtt a Szent György téren kezdődik, majd Sólyom és Basescu szűk körű megbeszélést folytat a Sándor-palotában.


Reklám