Nagyvarad.Net

időjárás Nagyváradon

Bejelentkezés

E-mail cim


JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Másfél másodpercenként vesznek Galaxy S II-t

Túlszárnyalta az első generációs Galaxy S okostelefon értékesítési sebességét a Samsung. Az S II-ből 55 nap alatt fogyott hárommillió úgy, hogy az Egyesült Államokban még nem is lehet kapni.

Idén áprilisban mutatta be az egyik legsikeresebbnek számító androidos telefon, a Galaxy S utódját a Samsung. A kétmagos processzorral brutálisan felgyorsított készülék 4,3 hüvelyes átmérőjű kijelzője ráadásul az AMOLED technológiának köszönhetően a képminőség, kontraszt és színtelítettség terén is hatalmasat lépett előre. A szakmai vélemények egyöntetűen pozitívak voltak az S II megítélésében, de úgy tűnik, a nagyközönségnek is "bejött" a csúcsmodell.

A koreai gyártó közleménye szerint az első generációs Galaxy S 85 nap alatt érte el a hárommilliós eladott darabszámot, az S II számára ehhez már 55 nap is elegendő volt. Ez némi átlagolással azt is jelenti, hogy minden másfeledik másodpercben gazdára talál valahol egy Samsung csúcsmobil.

A közlemény legérdekesebb pontja, hogy egyelőre az egyik legnagyobb felvevőpiacon még be se indult az értékesítés, hiszen az Egyesült Államokban jelenleg nem kapható a Galaxy S II. A hírek szerint az AT&T hálózatában jelenik majd meg elsőként a készülék "valamikor a nyár folyamán": ettől az elemzők akár tízmillió darabos összesített eredményt is jósolnak az év végéig.

Időközben arról is megindultak a híresztelések, hogy az S II egy extra kiadásban is megjelenik majd, amelyben az egyébként is pattogós processzort 1,4 gigahertzesre cserélik, de emellett folyamatosan árusítják majd az eredeti 1,2 gigahertzes változatot is.

bitport.hu
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték
Cikkek e kategóriában
Reklám